Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Ряд навчальних закладів попереджені про можливе припинення енергопостачання

September 10, 2019

Оператор системи розподілу АТ «Херсонобленерго» змушений виконати вимогу постачальника ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» та припинити електропостачання навчальним та дошкільним закладам: Херсонська спеціалізована школа I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови Херсонської міської ради, Херсонський ясла – садок №37 компенсуючого типу Херсонської міської ради, Херсонський ясла-садок компенсуючого типу – центр розвитку дитини №60 Херсонської міської ради, Херсонський ясла – садок №41санаторного типу для дітей із туберкульозною інфекцією Херсонської міської ради.

Також на вимогу енергопостачальника буде припинено електропостачання Херсонському науково-дослідному експертно - криміналістичному центру МВС України.

АТ «Херсонобленерго», як оператор системи розподілу, зобов’язаний у визначений Законом України «Про ринок електроенергії» термін виконати вимогу постачальника та припинити електропостачання споживачу.

Невиконання заявки постачальника та продовження подачі споживачу електроенергії розцінюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), як порушення закону.

Усі спірні та претензійні питання споживачі мають вирішувати виключно з постачальником.

Розуміючи всю соціальну важливість даної ситуації, Товариство має надію, що споживачі та постачальник знайдуть компроміс та порозуміння, а енергокомпанії не доведеться вдаватися до крайніх заходів.

 

Нагору